BITCH undulater

Etik/Regler

Etik/Politik og regler på vores WEB-side “BITCH Undulater”

Siden giver alle fugleinteresseret mulighed for indlæg og kommentarer og at bidrage med Tips og Guides. Dog vil alle indlæg, samt kommentarer blive læst igennem, før de frigives på siden for at sikre en god tone, der kan derfor gå noget tid fra disse er skrevet til de kan ses.

Bemærk!

At alle indlæg som bl.a. tips/Guides og andre former for oplysninger du finder på vores site stilles til rådighed uden ansvar. Det er op til dig om du vil bruge dem.

Vi kræver du ikke skriver om andet end det der er formålet med denne site. Formålet med denne site er ud lukkende om undulathold. Vi acceptere indlæg, kommentarer på indlæg samt tips og guides til undulathold. Spørgsmål, indlæg og kommentarer der stilles eller skrives om som ikke beskæftiger sig med dette eller har den hensigt for vores sider og som ikke har med vores forum at gøre fjernes.  Indlæg der kritisere, udviser had eller afsky af personer ja bare omtaler personer negativt af  måske tredjemand slettes.

Vis altid hensyn over for andre og respekter andres indlæg, Ja skriv og kommenterer ikke noget du ikke selv vil kunne tåle at høre fra andre.

Vi tillader ikke offentliggørelse af andres personlige oplysninger som adresser, e-mailadresser og telefonnumre eller andet der kan referer/henvise til af privat oplysninger. Vi tillader kun der gives oplysninger om egen person alt som indeholder spor af andre vil blive slettet. Vi tillader ikke handler eller forhandlinger om køb/salg og bytte med tredje part. Vi tillader kun handler mellem dig og os, som vil forgå i lukket forum via mail og her fra via nærmer aftale se feltet “Kontakt os”. Ønskes der køb, salg og bytte med andre end os, skal det forgå på anden vis uden for dette forum/site. Forsøg på forhandlinger af køb/salg og bytte med tredje part vil ligeledes blive slettet.

Formålet med vores site er at give afklaring på eventuelle spørgsmål og skabe en saglig debat af emner som vedrører undulater.  Vi formidler blot egne og din/jeres erfaringer og ideer samt tips/tricks og guides.

Det kan godt være vi lader indlæg og kommentarer samt svar heraf være opslået på vores sider, som vi finder er i orden. Men vi kan ikke garantere for at alle indlæg kommentarer med råd og links som der omtales og henvises til er pålidelige, da vi ikke vil og har mulighed for at følge op på om kilderne er pålidelige. Alt hvad der bidrages med af gode ideer, artikler, links og andet er vi ikke ansvarlige for da vi ikke er professionelle eller 100% eksperter men blot hobby folk med interesse for at kunne dele erfaringer med andre, derfor er det op til dig/Jer selv at tage ansvar om du/I vil benytte indholdet. Råd du/I selv beder om via mail eller på anden måde får fra os, gives også med forbehold, vi kan kun tale og skrive ud fra vore egne erfaringer.

HUSK:

Vi forventer du er rationel nok til at vurdere hvad der kan være godt for dig og din fugl eller fugle. De indlæg der skrives på sitet her, forventer vi er skrevet med de bedste intentioner. Disse kan sikkert være gode for nogle men dårlig for andre.

Intet er sikkert i denne verden før det modsatte er bevist og vi kan og vil ikke bruge tid på at bevise.

Bitten & Christian