BITCH undulater

Om os

Vi er to Biologer som har haft Engelske undulater igennem flere år. Vi har hvert vores opdræt af undulater, men har nu valgt at samarbejde om opdræt af Engelske udstillingsundulater. Vi er medlemmer af Dansk undulatklub også kaldet D.U.K.     Medlemmer af denne klub er delt op i flere kredse som er baseret på hvilken  landsdel de er tilknyttet. Vi hører til i kreds 6  – Den midtjyske del af Dansk Undulatklub.

Via vores samarbejde styrker vi mulighederne for at skabe bedre avlsresultater. Som biologer ved vi det ikke er sundt med indavl og vi forsøger derfor at undgå dette. Vi ved en del om genetik og hvad der skal til for at fremme bestemte ting i ynglen.

Vores samarbejde styrker og bidrager med ressourcer fra hver især. Vi bruger og hjælper hinanden. Vi holder hinanden i gang med at udvikle os, så vi bliver dygtigere til at opnå de mål vi har sat os for med fuglene.  Vedvarende motivation skaber vi for hinanden og undgår derved at drænes for energi hvis vores mål ikke nås. Vi arbejder konstant på at blive bedre med at opnå resultater som vi har sat os for.

Vi kan anbefale alle som er intreseret i undulater vil overveje at blive medlem af D.U.K. Derved får i mulighed for information som kan være til stor nytte.

Bitten & Christian